Kundenkommentare


Još jednom puno hvala na strpljenju i profesionalno obavljenom poslu. Samo tako nastavite, ja ću Vas u svakom slučaju dalje preporučiti. Lijepo je znati da još uvijek ima poštenih i korektnih firmi i ljudi na našim prostorima. Ja Vam mogu reći iz osobnog iskustva da je takvu firmu kao Vašu teško kod nas naći. Svi pokušavaju ljudima uzeti novce na neku prevaru. Zbog toga nastavite tako i sigurno ćete imati uspeha.
Sve najbolje i Sretna i uspješna 2015 godina.

Ivica Miskovic, Frankfurt, Germany

Danas smo dobili vaše proizvode. Prelepi su i veoma stabilni! Takodje su vrlo kvalitetni! Čim moj muž završi sa izgradnjom ograde, poslaću vam fotografije. Još jednom, mnogo vam hvala! Sa zadovoljstvom ću preporučiti vašu kompaniju u budućnosti.

Christa Raković, Leibnitz Austria

Jako ste prijatni i korektni, na žalost niste u Švajcarskoj, jer celi servis mi se dopada kao da imam firmu i kvalitet ovde. Proizvodi su jako lepi!!! Iz Srbije najbolja komunikacija do sada, jako ste tačni, nemam reči, a imam iskustvo u komunikaciji sa celim svetom, na više jezika. Kod vas se osetim kao klijent, a isto je lepo kada čujem i vaša mišljenja i predloge. Preporučili smo vas i prijateljima iz Švajcarske, Austrije i Engleske!

Slobodanka Stanojević,Accountant SwitzerlandAshland Industries Europe GmbH

Pozitivno smo iznenađeni sa kojom profesionalnošću i brzinom su sve naše narudžbine primljene, urađene i u najkraćem roku isporučene. Sva organizacija oko carine, transporta i ostalog bila je urađena sa njihove strane. Ovim putem još jednom se zahvaljujemo.

Silvia Slavica i Markus Kolly,Schwarzses Switzerland

Prezadovoljni smo kvalitetom i lepotom ograde kuju je vaša firma uradila pre par godina, a koja i danas izgleda kao prvog dana postavljanja. Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo poslovali sa vašom firmom, jer je očigledno da volite svoj posao i da ste dobri ljudi.

Porodica Radojković,Wolfsburg Nemačka

Širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda, kao i odličnim uslugama, svrstali ste se u red pouzdanih saradnika sa kojima ćemo poslovati i ubuduće.

Miroljub Purić, dipl.gradj.inž.,Energogroup Beograd