Letnjikovci


Letnjikovac

Letnjikovac, paviljon, hladnjak ili letnja kuća, zajednički naziv za mesto odmora i opuštanja.

Letnjikovac je savršen dodatak Vašem parku ili bašti, za sedenje i uživanje na otvorenom sa porodicom i prijateljima. Ovde možete popiti jutarnju kafu, čitati knjigu ili novine.

Betonski letnjikovac je projektovan klasičnim dizajnom sa rustičnim karakteristikama, gde je svakom detalju posvećena posebna pažnja. Napravljen je od osam elegantnih stubova povezanih lučnim portalima sa konzolama. Ograda je od balustera.

Na unutrašnjoj strani greda letnjikovca ugrađene su niskonaponske svetiljke, koje obezbeđuju suptilno svetlo u večernjim satima. 

Za razliku od drugih letnjikovaca na tržištu, naš letnjikovac je izrađen od visokokvalitetnog betona i sposoban da decenijama odoleva vremenu. Prednosti pri kupovini ovog letnjikovca su: jedinstvenost, trajnost, nezapaljivost, mali troškovi održavanja, doprinosi povećanju ukupne vrednosti imovine.

Po dogovoru, možemo izvršiti prevoz i montazu elemenata letnjikovca (stubovi, portali, balustrada). Osnovu i krov letnjikovca gradi kupac u svojoj režiji, prema našim nacrtima.

 

 

 

 

Pošaljite nam E-mail

Upit